Dziś jest niedziela, 19 sierpnia 2018 r.   

Produkcja mięsa przeznaczonego na użytek własny
  1. ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI z dnia 21 października 2010 r. w sprawie wymagań weterynaryjnych przy produkcji mięsa przeznaczonego na użytek własny tj. z dnia 2 czerwca 2016r. (Dz.U. z 2016r. poz. 885)
  2. Powiadomienie o zamiarze przeprowadzenia uboju cieląt do szóstego miesiąca życia, owiec lub kóz w celu produkcji mięsa przeznaczonego na użytek własny (Zał. 1 do rozp.)
  3. Materiał szczególnego ryzyka (SRM)
  4. Miejsca wykonywania czynności urzędowych-badania zwierząt rzeźnych i mięsa w ubojniach
  5. Miejsce wykonywania czyności urzędowych-badania mięsa zwierząt rzeźnych na użytek własny;
  6. Miejsce wykonywania czyności urzędowych-badania mięsa zwierząt rzeźnych na użytek własny; - badanie mięsa w kierunku włośni metodą wytrawiania
Miejsca wykonywania czynności urzędowych-badania zwierząt rzeźnych i mięsa w ubojniach

Nazwa podmiotu

Adres

Status zakładu

Wet. Nr Ident.

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
"RYJEK" Sp. J. Woźniak i Spółka

21-025 Niemce
Nasutów 173

zatwierdzony

06090204

ZAKłADY MIĘSNE
Zbigniew i Jan Cioczek

20-211 Lublin
ul. Gospodarcza 33

zatwierdzony

06630203

Indykpol S.A.
ul. Jesienna 3;
10-370 Olsztyn
Filia w Lublinie

ul. Zimna 2;
20-952 Lublin

zatwierdzony

06630501

Miejsce wykonywania czyności urzędowych-badania mięsa zwierząt rzeźnych na użytek własny;

Miejsce wykonywania czyności urzędowych

Wysokie

Krzczonów

Strzyżewice

Bychawa

Jastków

Niemce

Krasienin

Borzechów

Bełżyce

Wólka Lubelska

Strzeszkowice

Głusk

Konopnica

Lublin

Miejsce wykonywania czyności urzędowych-badania mięsa zwierząt rzeźnych na użytek własny; - badanie mięsa w kierunku włośni metodą wytrawiania

Miejsce wykonywania czyności urzędowych

Piotrowice 154B

23-107 Strzyżewice

Katedra Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie

ul. Akademicka 17

20-033 Lublin

Autor:  
Opublikował:  
Data wprowadzenia: 0000-00-00 00:00:00
Data opublikowania: 0000-00-00 00:00:00

pobierz w formacie pdf